OSM – 460 Sticker 3D Karakter BTS KPOP Korea BT21 / Tempelan Sticker Cartoon / Stiker Dekorasi

1 kg muat 80 pcs
Berat = 15 gram
Bahan = PVC

Spesifikasi =
– Bahan : PVC + tape perekat
– Ukuran : 10 x 19 cm ( terdiri dari beberapa ukuran sticker )
– Design 3D / timbul
– Berat : 15gram ( 1kg muat 80pcs sticker )

A hadiah sampurna kanggo sampeyan utawa kanca
Mangga dipriksa grafik pangukur kasebut kanthi teliti sadurunge sampeyan tuku item kasebut.
Amarga beda antarane monitor sing beda-beda, gambar bisa uga ora nggambarake warna sing bener saka item kasebut. Matur suwun!

×